• Start
  • Wie zijn wij?
  • Interieur Rival

Interieur Zeilschip Rival

Dagverblijf en keuken

Zeilschip rival dagverblijfHet dagverblijf is ruim en gezellig uitgevoerd en voorzien van alle nodige comfort voor een grote groep.  27 personen kunnen zonder problemen aanschuiven voor de maaltijd, aan twee lange tafels die samen 1 grote tafel vormen en een kleiner tafel.  Deze kleiner tafel doet tevens ook dienst als speeltafel voor de vele spelletjes die onze bibliotheek rijk is. 
Het dagverblijf is, net als de rest van het schip, uitgerust met centrale verwarming, zodat het er ook tijdens de koudere dagen aangenaam vertoeven is.
In de moderne en halfopen keuken, staat een professioneel 6-pits gasfornuis met ruime oven die uitermate geschikt is om een uitgebreide maaltijd klaar te maken voor groepen tot 40 personen.  Ook is er een grote professionele koelkast aanwezig, die zonder problemen de boodschappen voor 5 dagen koel kan houden.  De rest van het proviand kan weggezet worden in een ruime kast naast de keuken. 
Voor de zomerdagen hebben we ook een BBQ aan boord. 

Slapen aan boord

Alle hutten aan boord voldoen aan de standaard comforteisen.  De bedden zijn ruim 70cm breed en 2m lang en voorzien van een leeslampje.  Er is ook aan de extra lange medemens gedacht met 4 bedden van 2m10 lengte.  Elke hut is voorzien van een wastafel met koud en warm stromend water en 220v aansluiting.
In totaal zijn er 24 bedden, verdeeld over 7 hutten: 5 vierpersoonskamers en 2 tweepersoonskamers.
Is jullie gezelschap groter?  Geen enkel probleem, wij hebben contacten genoeg om andere schepen er bij te regelen.  Samen opvaren kan heel leuk zijn: vaak is een klein wedstrijdje het gevolg.  Of samen voor anker gaan en van de ene naar de andere boot zwemmen, of samen een BBQ organiseren.

Technische gegevens Rival

Sanitair

De Rival beschikt over 3 warme douches en 3 toiletten, waarvan 1 gecombineerd douche / toilet.  De douches zijn in 2015 allemaal vernieuwd en voorzien van spaardouchekoppen.  De toiletten worden gespoeld met buitenwater.
Er is een drinkwatertank aanwezig van 6000 liter.  Dit is bij spaarzaam gebruik voldoende voor een week.
Het vuilwater wordt opgevangen in de vernieuwde (2016) vuilwatertanks zodat dit op verantwoorde wijze afgevoerd kan worden.

Afdrukken E-mailadres

Copyright © 2016-2020 Zeilschepenverhuur Stofbergen.   
All rights reserved

logo garant

Privacy en cookie beleid

Algemene voorwaarden

Webdesign by 1place4ads.nl