Meezeilreizen

Heerlijke Zeilvakantie of Weekendje weg in Nederland:

Wil je graag eens zeilen met de Rival, maar krijg je zelf geen groep bijeen?  Geen probleem! Speciaal voor de individuele reiziger organiseren wij gedurende het hele zeilseizoen een aantal mooie en actieve zeilreizen in het mooie Nederland!
Met het hele gezin het avontuur tegemoet zeilen, een heerlijke zeilvakantie samen met je partner of met je vrienden of misschien gewoon een zeilreisje voor jezelf.
Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht: er is een kok aan boord die de heerlijkste gerechten uit zijn koksmuts weet te toveren.
Aarzel niet en meld je aan op info@zeilschiphuren.nl

Dit aanbod van meezeilreizen valt onder de garantie van STO Garant.  U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De vernieuwde website is er!

Met deze vernieuwde website willen we aan alle geïnteresseerden wat meer informatie over de Rival en zijn mogelijkheden geven.  In de loop van de komende weken zullen nog meer foto's verschijnen: beelden vertellen immers zo veel meer dan woorden.  We hopen jullie, onze bezoekers, zo een duidelijker beeld te kunnen geven van hoe een zeiltocht aan boord van de Rival er uit kan zien.  Videofilmpjes van de Rival zijn terug te vinden op ons YouTube kanaal.  Willen jullie foto's of filmpjes met ons delen?  Stuur ze ons door, wij plaatsen ze met veel plezier.

We hopen jullie binnenkort aan boord van de Rival te mogen verwelkomen!

Sarah & Harry

Afdrukken E-mailadres

Copyright © 2016-2020 Zeilschepenverhuur Stofbergen.   
All rights reserved

logo garant

Privacy en cookie beleid

Algemene voorwaarden

Webdesign by 1place4ads.nl