Meezeilreizen

Heerlijke Zeilvakantie of Weekendje weg in Nederland:

Wil je graag eens zeilen met de Rival, maar krijg je zelf geen groep bijeen?  Geen probleem! Speciaal voor de individuele reiziger organiseren wij gedurende het hele zeilseizoen een aantal mooie en actieve zeilreizen in het mooie Nederland!
Met het hele gezin het avontuur tegemoet zeilen, een heerlijke zeilvakantie samen met je partner of met je vrienden of misschien gewoon een zeilreisje voor jezelf.
Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht: er is een kok aan boord die de heerlijkste gerechten uit zijn koksmuts weet te toveren.
Aarzel niet en meld je aan op info@zeilschiphuren.nl

Dit aanbod van meezeilreizen valt onder de garantie van STO Garant.  U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Garantie geregeld | STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Zeilschepenverhuur Stofbergen gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling.  U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers).  Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl 

Bij elk (reis)aanbod van Zeilschepenverhuur Stofbergen op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is.  In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn.  U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De werking

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Zeilschepenverhuur Stofbergen, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo-Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener.  Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking.  De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Zeilschepenverhuur Stofbergen.  Mocht Zeilschepenverhuur Stofbergen voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit.  In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

Afdrukken E-mailadres

Copyright © 2016-2020 Zeilschepenverhuur Stofbergen.   
All rights reserved

logo garant

Privacy en cookie beleid

Algemene voorwaarden

Webdesign by 1place4ads.nl