Meezeilreizen

Heerlijke Zeilvakantie of Weekendje weg in Nederland:

Wil je graag eens zeilen met de Rival, maar krijg je zelf geen groep bijeen?  Geen probleem! Speciaal voor de individuele reiziger organiseren wij gedurende het hele zeilseizoen een aantal mooie en actieve zeilreizen in het mooie Nederland!
Met het hele gezin het avontuur tegemoet zeilen, een heerlijke zeilvakantie samen met je partner of met je vrienden of misschien gewoon een zeilreisje voor jezelf.
Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht: er is een kok aan boord die de heerlijkste gerechten uit zijn koksmuts weet te toveren.
Aarzel niet en meld je aan op info@zeilschiphuren.nl

Dit aanbod van meezeilreizen valt onder de garantie van STO Garant.  U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Piratenweekend

meezeilreizen rival piratenweekendTraditioneel organiseren we het eerste weekend van mei een heus piratenweekend voor kinderen van 4-99 jaar (begeleid door hun ouders). Ingeleid door een spannend verhaal worden de kinderen in zwemvesten gehesen en de touwen losgeknoopt. 

Eens de zeilen hoog staan wordt er koers gezet naar het strand waar de schat verborgen ligt. Verkleed en geschminkt als piraten, worden de kinderen aan wal gezet en gaan dan op zoek naar de schat. Als ze met schat weer aan boord zijn is het tijd voor een heerlijke piratenmaal. De volgende dag varen we terug naar de haven van vertrek, waar alle piraten gehuldigd worden in de piratenorde.  Hierbij krijgen ze een oorkonde.

Aan boord: vrijdag, 3 mei 2024 vanaf 18u
Van boord: zondag, 5 mei 2024 omstreeks 16u
Opstaphaven: Hoorn / Enkhuizen
Prijzen:
Volwassenen: € 250,- all-inclusive
Kinderen van 10-14 jaar: € 195,- all-inclusive
Kinderen jonger dan 10 jaar: € 175,- all inclusive

Dit is maar één van de verschillende individuele zeilweekenden met het zeilend passagierschip “Rival“. Heeft u een ander voorstel of wilt u zelf een zeiltocht organiseren? Neem dan contact met ons op, wij zullen alles in het werk stellen om er een leuk programma van te maken.
U kan alvast een kijkje nemen op onze “kalender” voor de beschikbaarheid.

Afdrukken E-mailadres

Copyright © 2016-2020 Zeilschepenverhuur Stofbergen.   
All rights reserved

logo garant

Privacy en cookie beleid

Algemene voorwaarden

Webdesign by 1place4ads.nl