Meezeilreizen

Heerlijke Zeilvakantie of Weekendje weg in Nederland:

Wil je graag eens zeilen met de Rival, maar krijg je zelf geen groep bijeen?  Geen probleem! Speciaal voor de individuele reiziger organiseren wij gedurende het hele zeilseizoen een aantal mooie en actieve zeilreizen in het mooie Nederland!
Met het hele gezin het avontuur tegemoet zeilen, een heerlijke zeilvakantie samen met je partner of met je vrienden of misschien gewoon een zeilreisje voor jezelf.
Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht: er is een kok aan boord die de heerlijkste gerechten uit zijn koksmuts weet te toveren.
Aarzel niet en meld je aan op info@zeilschiphuren.nl

Dit aanbod van meezeilreizen valt onder de garantie van STO Garant.  U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Paasweekend IJsselmeer / Pinksterweekend Waddenzee

meezeilreizen rival pinksterweekendWilt u met familie en vrienden tijdens Pasen / Pinksteren genieten van een extra lang weekend weg, maar zoekt u iets anders dan een standaard vakantiehuis? Dan is het Paas- of Pinksterarrangement een absolute aanrader!

Kom aan boord van Zeilschip Rival en vaar met ons mee naar Vlieland, Terschelling, ...

Pasen:

Aan boord: vrijdag, 7 april 2023 vanaf 20u
Van boord: maandag, 10 april 2023 omstreeks 16u
Opstaphaven: Hoorn
Prijzen: € 435 pp. all-in (op basis van 2 personen / 1 huishouden per hut)

Pinksteren:

Aan boord: vrijdag, 26 mei 2023 vanaf 20u
Van boord: maandag, 29 mei 2023 omstreeks 16u
Opstaphaven: Enkhuizen
Prijzen: € 435 pp. all-in (op basis van 2 personen / 1 huishouden per hut)

Reisschema:

Vrijdagavond
In de avond komt u aan boord van het schip waar de bemanning u ontvangt. Onder het genot van een kopje koffie of thee vertelt de bemanning u alles over het reilen en zeilen aan boord. De rest van de avond wordt naar eigen invulling doorgebracht en is er mogelijkheid tot kennismaken met uw mede-reisgenoten.

Zaterdag
Na het ontbijt, bepaalt de groep in overleg met de schipper wat de bestemming en koers van de dag zullen worden.
Dan gaat het anker los en worden de zeilen gehesen. Helpt u mee de zeilen hijsen of zoekt u een lekker ontspannen plekje aan dek?  De lunch wordt tijdens het zeilen genuttigd of we meren aan in een gezellige haven.
In de middag komen we aan in de overnachtingshaven. Na het aanleggen voorzien we een borrel en een hapje. De rest van de middag kan men de stad in voor een rondwandeling of een museumbezoek of om even te winkelen.
Terug aan boord is het tijd voor het diner. Na het avondeten kunt u ’s avonds gezellig aan boord blijven of een bruisende kroeg opzoeken.

Zondag
Als de bestemming voor de dag bepaald is, worden na het ontbijt de zeilen gehesen. Aan dek is er genoeg ruimte om lekker samen te zitten en te genieten van de zon, de zee en het water.
Bezoeken we vandaag één van de Waddeneilanden of gaan we voor een historisch stadje rondom het IJsselmeer? Of misschien gaan we wel droogvallen, een unieke belevenis, die enkel hier in Nederland ervaren kan worden.  Aan de kust kunt u lekker uitwaaien tijdens een ontspannen wandeling. Vervelen doe je je nooit.  Er is altijd wel wat te zien in Nederland!
’s Avonds is alweer de laatste avond van dit bijzondere weekend. Ook nu kan u weer aanschuiven voor een heerlijk diner of BBQ. De laatste avond kunt u aan boord nog genieten van een goede borrel en een gezellig samenzijn voordat voor de laatste keer de hutten opgezocht worden.

Maandag
Na het ontbijt vaart het schip voor de laatste keer uit. Onderweg kunnen we nog stoppen in een gezellig havenplaatsje. Na de lunch wordt de zeiltocht vervolgd. Dan komt de haven in zicht en maakt iedereen zich klaar voor vertrek. De bemanning neemt afscheid van u en wenst u een goede reis naar huis.

Dit is maar één van de verschillende individuele zeilweekenden met het zeilend passagierschip “Rival“. Heeft u een ander voorstel of wilt u zelf een zeiltocht organiseren? Neem dan contact met ons op, wij zullen alles in het werk stellen om er een leuk programma van te maken.
U kan alvast een kijkje nemen op onze “kalender” voor de beschikbaarheid.

Afdrukken E-mailadres

Copyright © 2016-2020 Zeilschepenverhuur Stofbergen.   
All rights reserved

logo garant

Privacy en cookie beleid

Algemene voorwaarden

Webdesign by 1place4ads.nl