Meezeilreizen

Heerlijke Zeilvakantie of Weekendje weg in Nederland:

Wil je graag eens zeilen met de Rival, maar krijg je zelf geen groep bijeen?  Geen probleem! Speciaal voor de individuele reiziger organiseren wij gedurende het hele zeilseizoen een aantal mooie en actieve zeilreizen in het mooie Nederland!
Met het hele gezin het avontuur tegemoet zeilen, een heerlijke zeilvakantie samen met je partner of met je vrienden of misschien gewoon een zeilreisje voor jezelf.
Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht: er is een kok aan boord die de heerlijkste gerechten uit zijn koksmuts weet te toveren.
Aarzel niet en meld je aan op info@zeilschiphuren.nl

Dit aanbod van meezeilreizen valt onder de garantie van STO Garant.  U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Zeil mee met het historisch zeilschip Rival

“RIVAL – Rijkdom In Voorspoed, Arbeid & Liefde”

sarah harry stofbergen zeilschip rivalEen dagje uitwaaien met de collega’s, een fijn weekendje weg op het IJsselmeer, Markermeer, een weekje zeilen op de Waddenzee met vrienden, iets vieren met familie of een originele zeilvakantie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een aanpak op maat, daar staan wij voor.  

De Rival is uitgerust voor zo uiteenlopend mogelijke gasten. Denk aan gezelschappen zoals vriendengroepen, verenigingen, scholen, families, bedrijven,…
Dit zeilschip leent zich ook uitstekend voor mensen met een beperking.  We bieden graag de mogelijkheid aan organisaties die werken met en voor mensen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking  om van een unieke vakantie te genieten. Iedereen is welkom!

Dit historisch zeilschip is gezellig en comfortabel uitgerust en is dan ook voor veel doelgroepen geschikt.

Neem een kijkje op onze website en neem gerust contact op met ons om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Harry & Sarah Stofbergen-Mergeay 

Klik hier voor contact informatie

Afdrukken E-mailadres

Copyright © 2016-2020 Zeilschepenverhuur Stofbergen.   
All rights reserved

logo garant

Privacy en cookie beleid

Algemene voorwaarden

Webdesign by 1place4ads.nl