Standaard zeiltochten

Zeilschip Rival is bedoeld voor mensen met een actieve instelling. Het leukste aan de Rival is dat je actief kan meezeilen. Zeilervaring of theoriekennis is daarom niet nodig, want zeilen met de Rival is relatief eenvoudig. Na een korte instructie met betrekking tot de veiligheid aan boord, kunnen we meteen de haven uitvaren. Tijdens uw verblijf hijst u zelf mee de zeilen en kan u ook het schip mee besturen. De schipper en zijn maat geven met veel plezier uitleg over het zeilen.
De Rival heeft reeds tochten georganiseerd voor mensen van 0 tot 100 jaar.  Ook mensen die wat minder goed ter been zijn, kunnen zonder problemen met ons meevaren.  En met een aangepast programma is het schip ook ideaal voor het varen met kleinere kinderen. Als je van avontuur, natuur, water en gezelligheid houdt,  dan is een tocht met de Rival ideaal, net zoals voor familiefeestjes, personeelsuitjes of schoolreisjes, of als teambuildingsactiviteit voor bedrijven.

Dit aanbod van standaard zeilreizen valt onder de garantie van STO Garant.  U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

  • Start
  • Zeiltochten
  • Standaard zeiltochten

Meerdaagse zeiltochten

Een weekend op het IJsselmeer.

Met maximaal 24 personen kunt u onze traditionele platbodem voor een weekend charteren. Op vrijdagavond komt u dan aan boord en kunt u de mooie havenstad Hoorn ontdekken, ofwel wordt het weekend ingezet samen aan dek of in het gezellige dagverblijf. Op zaterdagochtend gaan de trossen los en zetten we de zeilen.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Dagzeiltocht

Een dagje uit met familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties: een dagtocht op het IJsselmeer met zeilschip Rival is een unieke belevenis:
samen actief bezig zijn met de zeilen en heerlijk uitwaaien.  En dan één van de vele mooie havenstadjes aandoen: vis happen in Volendam, kaas kopen in Edam of rondstruinen in het pittoreske Marken.
We kunnen ook lekker op het water blijven en een hele dag zeilen of tussendoor voor anker gaan voor een lekkere BBQ en misschien zelfs een duik in het water nemen.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Avond zeiltocht

Na een intensieve werkdag lekker uitwaaien en ontspannen samen met de collega’s, familie of vrienden?  Dat kan!
Boek dan een avondtocht om samen de zonsondergang tegemoet te zeilen, onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Copyright © 2016-2020 Zeilschepenverhuur Stofbergen.   
All rights reserved

logo garant

Privacy en cookie beleid

Algemene voorwaarden

Webdesign by 1place4ads.nl