Standaard zeiltochten

Zeilschip Rival is bedoeld voor mensen met een actieve instelling. Het leukste aan de Rival is dat je actief kan meezeilen. Zeilervaring of theoriekennis is daarom niet nodig, want zeilen met de Rival is relatief eenvoudig. Na een korte instructie met betrekking tot de veiligheid aan boord, kunnen we meteen de haven uitvaren. Tijdens uw verblijf hijst u zelf mee de zeilen en kan u ook het schip mee besturen. De schipper en zijn maat geven met veel plezier uitleg over het zeilen.
De Rival heeft reeds tochten georganiseerd voor mensen van 0 tot 100 jaar.  Ook mensen die wat minder goed ter been zijn, kunnen zonder problemen met ons meevaren.  En met een aangepast programma is het schip ook ideaal voor het varen met kleinere kinderen. Als je van avontuur, natuur, water en gezelligheid houdt,  dan is een tocht met de Rival ideaal, net zoals voor familiefeestjes, personeelsuitjes of schoolreisjes, of als teambuildingsactiviteit voor bedrijven.

Dit aanbod van standaard zeilreizen valt onder de garantie van STO Garant.  U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Garantie geregeld | STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Zeilschepenverhuur Stofbergen gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling.  U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers).  Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl 

Bij elk (reis)aanbod van Zeilschepenverhuur Stofbergen op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is.  In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn.  U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De werking

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Zeilschepenverhuur Stofbergen, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo-Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener.  Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking.  De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Zeilschepenverhuur Stofbergen.  Mocht Zeilschepenverhuur Stofbergen voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit.  In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

Afdrukken E-mailadres

Copyright © 2016-2020 Zeilschepenverhuur Stofbergen.   
All rights reserved

logo garant

Privacy en cookie beleid

Algemene voorwaarden

Webdesign by 1place4ads.nl