Standaard zeiltochten

Zeilschip Rival is bedoeld voor mensen met een actieve instelling. Het leukste aan de Rival is dat je actief kan meezeilen. Zeilervaring of theoriekennis is daarom niet nodig, want zeilen met de Rival is relatief eenvoudig. Na een korte instructie met betrekking tot de veiligheid aan boord, kunnen we meteen de haven uitvaren. Tijdens uw verblijf hijst u zelf mee de zeilen en kan u ook het schip mee besturen. De schipper en zijn maat geven met veel plezier uitleg over het zeilen.
De Rival heeft reeds tochten georganiseerd voor mensen van 0 tot 100 jaar.  Ook mensen die wat minder goed ter been zijn, kunnen zonder problemen met ons meevaren.  En met een aangepast programma is het schip ook ideaal voor het varen met kleinere kinderen. Als je van avontuur, natuur, water en gezelligheid houdt,  dan is een tocht met de Rival ideaal, net zoals voor familiefeestjes, personeelsuitjes of schoolreisjes, of als teambuildingsactiviteit voor bedrijven.

Dit aanbod van standaard zeilreizen valt onder de garantie van STO Garant.  U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Meerdaagse zeiltochten

Een weekend op het IJsselmeer.

Met maximaal 24 personen kunt u onze traditionele platbodem voor een weekend charteren. Op vrijdagavond komt u dan aan boord en kunt u de mooie havenstad Hoorn ontdekken, ofwel wordt het weekend ingezet samen aan dek of in het gezellige dagverblijf. Op zaterdagochtend gaan de trossen los en zetten we de zeilen.

Welke haven er wordt aangedaan hangt af van de wind, het weer en uw wensen. Op zondag rond 16 u zeilen we de haven van Hoorn weer binnen.
Deze shorttrip is bijzonder geschikt voor bedrijven als teambuilding, bij familiereünies of om met een grote vriendenkring iets gezamenlijks te ondernemen.

Weektocht IJsselmeer en Waddenzee

Een hele week zeilen biedt de mogelijkheid om de fascinerende Waddeneilanden te bezoeken. Zeehonden op een zandbank spotten, de stromingen en getijden in de Waddenzee ervaren, tijd doorbrengen op de mooie eilanden Texel, Vlieland, Terschelling en Ameland, waar er gefietst en gewandeld kan worden... het kan allemaal.
En als het weer en het tij gunstig zijn, kunnen we misschien wel droogvallen op een zandbank, kijken hoe het water wegtrekt,  een wad-wandeling maken of de BBQ uitpakken en dineren aan dek, met zicht op de zonsondergang.

De mogelijkheden zijn onbeperkt!
Zeil met ons mee!
Klik hier voor de prijzen van de Rival
Klik hier voor de beschikbaarheid van de Rival

Geen zin om zelf boodschappen te doen en te koken?  Wij kunnen het ook voor u verzorgen!
Check hier onze catering

 

Afdrukken E-mailadres

Copyright © 2016-2020 Zeilschepenverhuur Stofbergen.   
All rights reserved

logo garant

Privacy en cookie beleid

Algemene voorwaarden

Webdesign by 1place4ads.nl