Meerdaagse zeiltochten

Een weekend op het IJsselmeer.

Met maximaal 24 personen kunt u onze traditionele platbodem voor een weekend charteren. Op vrijdagavond komt u dan aan boord en kunt u de mooie havenstad Hoorn ontdekken, ofwel wordt het weekend ingezet samen aan dek of in het gezellige dagverblijf. Op zaterdagochtend gaan de trossen los en zetten we de zeilen.

Welke haven er wordt aangedaan hangt af van de wind, het weer en uw wensen. Op zondag rond 16 u zeilen we de haven van Hoorn weer binnen.
Deze shorttrip is bijzonder geschikt voor bedrijven als teambuilding, bij familiere√ľnies of om met een grote vriendenkring iets gezamenlijks te ondernemen.

Weektocht IJsselmeer en Waddenzee

Een hele week zeilen biedt de mogelijkheid om de fascinerende Waddeneilanden te bezoeken. Zeehonden op een zandbank spotten, de stromingen en getijden in de Waddenzee ervaren, tijd doorbrengen op de mooie eilanden Texel, Vlieland, Terschelling en Ameland, waar er gefietst en gewandeld kan worden... het kan allemaal.
En als het weer en het tij gunstig zijn, kunnen we misschien wel droogvallen op een zandbank, kijken hoe het water wegtrekt,  een wad-wandeling maken of de BBQ uitpakken en dineren aan dek, met zicht op de zonsondergang.

De mogelijkheden zijn onbeperkt!
Zeil met ons mee!
Klik hier voor de prijzen van de Rival
Klik hier voor de beschikbaarheid van de Rival

Geen zin om zelf boodschappen te doen en te koken?  Wij kunnen het ook voor u verzorgen!
Check hier onze catering

 

Afdrukken