Standaard zeiltochten

Zeilschip Rival is bedoeld voor mensen met een actieve instelling. Het leukste aan de Rival is dat je actief kan meezeilen. Zeilervaring of theoriekennis is daarom niet nodig, want zeilen met de Rival is relatief eenvoudig. Na een korte instructie met betrekking tot de veiligheid aan boord, kunnen we meteen de haven uitvaren. Tijdens uw verblijf hijst u zelf mee de zeilen en kan u ook het schip mee besturen. De schipper en zijn maat geven met veel plezier uitleg over het zeilen.
De Rival heeft reeds tochten georganiseerd voor mensen van 0 tot 100 jaar.  Ook mensen die wat minder goed ter been zijn, kunnen zonder problemen met ons meevaren.  En met een aangepast programma is het schip ook ideaal voor het varen met kleinere kinderen. Als je van avontuur, natuur, water en gezelligheid houdt,  dan is een tocht met de Rival ideaal, net zoals voor familiefeestjes, personeelsuitjes of schoolreisjes, of als teambuildingsactiviteit voor bedrijven.

Dit aanbod van standaard zeilreizen valt onder de garantie van STO Garant.  U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Avond zeiltocht

Na een intensieve werkdag lekker uitwaaien en ontspannen samen met de collega’s, familie of vrienden?  Dat kan!
Boek dan een avondtocht om samen de zonsondergang tegemoet te zeilen, onder het genot van een lekker hapje en drankje.

U kan ook kiezen voor een tocht uitgebreid met een diner. Dan komt u om 18u30 aan boord in de haven van Hoorn.  U wordt verwelkomd met een drankje naar keuze en een borrelhapje. Na een korte kennismaking, met het schip en zijn bemanning, gaan de trossen los en hijsen we samen de zeilen.
Rond 20u00 gaan we voor anker op een rustige en beschutte plek om boven- of benedendeks te genieten van een heerlijke maaltijd.
Na de maaltijd zeilen we tot ca. 22u30, waarna u geheel ontspannen weer van boord gaat in onze haven van vertrek.

Zeil met ons mee!

Klik hier voor de prijzen van de Rival

Klik hier voor de beschikbaarheid van de Rival

Check hier onze catering

Afdrukken E-mailadres

Copyright © 2016-2020 Zeilschepenverhuur Stofbergen.   
All rights reserved

logo garant

Privacy en cookie beleid

Algemene voorwaarden

Webdesign by 1place4ads.nl