Standaard zeiltochten

Zeilschip Rival is bedoeld voor mensen met een actieve instelling. Het leukste aan de Rival is dat je actief kan meezeilen. Zeilervaring of theoriekennis is daarom niet nodig, want zeilen met de Rival is relatief eenvoudig. Na een korte instructie met betrekking tot de veiligheid aan boord, kunnen we meteen de haven uitvaren. Tijdens uw verblijf hijst u zelf mee de zeilen en kan u ook het schip mee besturen. De schipper en zijn maat geven met veel plezier uitleg over het zeilen.
De Rival heeft reeds tochten georganiseerd voor mensen van 0 tot 100 jaar.  Ook mensen die wat minder goed ter been zijn, kunnen zonder problemen met ons meevaren.  En met een aangepast programma is het schip ook ideaal voor het varen met kleinere kinderen. Als je van avontuur, natuur, water en gezelligheid houdt,  dan is een tocht met de Rival ideaal, net zoals voor familiefeestjes, personeelsuitjes of schoolreisjes, of als teambuildingsactiviteit voor bedrijven.

Dit aanbod van standaard zeilreizen valt onder de garantie van STO Garant.  U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Zeil mee met het historisch zeilschip Rival

“RIVAL – Rijkdom In Voorspoed, Arbeid & Liefde”

sarah harry stofbergen zeilschip rivalEen dagje uitwaaien met de collega’s, een fijn weekendje weg op het IJsselmeer, Markermeer, een weekje zeilen op de Waddenzee met vrienden, iets vieren met familie of een originele zeilvakantie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een aanpak op maat, daar staan wij voor.  

De Rival is uitgerust voor zo uiteenlopend mogelijke gasten. Denk aan gezelschappen zoals vriendengroepen, verenigingen, scholen, families, bedrijven,…
Dit zeilschip leent zich ook uitstekend voor mensen met een beperking.  We bieden graag de mogelijkheid aan organisaties die werken met en voor mensen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking  om van een unieke vakantie te genieten. Iedereen is welkom!

Dit historisch zeilschip is gezellig en comfortabel uitgerust en is dan ook voor veel doelgroepen geschikt.

Neem een kijkje op onze website en neem gerust contact op met ons om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Harry & Sarah Stofbergen-Mergeay 

Klik hier voor contact informatie

Afdrukken E-mailadres

Copyright © 2016-2020 Zeilschepenverhuur Stofbergen.   
All rights reserved

logo garant

Privacy en cookie beleid

Algemene voorwaarden

Webdesign by 1place4ads.nl