• Start
  • Zeiltochten
  • Vaargebied Rival

Vaargebied zeilschip Rival

Bestemmingen zeilschip de Rival:

Vaargebieden Plattegrond Kaart Rival Groot

Het vaargebied van de Rival beslaat vooral het Markermeer, het IJsselmeer en de Waddenzee.  Ook de Friese Meren kunnen tot de mogelijkheden behoren, vooral bij veel wind.
Onze zeiltochten starten normaal gezien in Hoorn (voor- en naseizoen) of Enkhuizen (hoogseizoen).  Beide steden zijn heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer, evenals met de auto.

Hoorn biedt heel wat interessante mogelijkheden voor dagtochten: verschillende interessante havens liggen op relatief korte afstand.  Denk hierbij aan Marken, Volendam, Edam of Enkhuizen.  De beschutte ligging van deze havens, garandeert over het algemeen een aangename zeilreis met weinig golfslag.

Voor de meerdaagse zeiltochten biedt Enkhuizen heel wat mogelijkheden:  op een halve dag ben je aan de poorten van het Wad en Amsterdam ligt op ruime dagafstand.  Hou je van de rust en de natuur, kies je voor cultuur en historie of wil je gewoon lekker shoppen en feesten?  Er is voor ieders wat wils.  

De schipper is, door zijn jarenlange ervaring, in staat je te laten  kennismaken met de mooiste pareltjes die het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee rijk zijn.

Ameland
Amsterdam
Den Helder
Den Oever
Dokkum
Edam
Elburg
Enkhuizen
Franeker
Harlingen
Heeg
Hoorn
Kampen
Lauwersoog
Lelystad
Lemmer
Leeuwarden
Makkum
Medemblik
Monnickendam
Muiden
Schiermonnikoog
Sloten
Sneek
Stavoren
Terschelling
Texel
Urk
Vlieland
Volendam
Workum

Afdrukken E-mailadres

Copyright © 2016-2020 Zeilschepenverhuur Stofbergen.   
All rights reserved

logo garant

Privacy en cookie beleid

Algemene voorwaarden

Webdesign by 1place4ads.nl