Wedstrijden

Door het hele zeilseizoen vinden er  op het IJsselmeer verschillende zeilwedstrijden plaats.  Voor de Rival vinden deze voornamelijk plaats in zowel het voorjaar  als tijdens het najaar. Lijkt het je wel wat om eens deel te nemen aan zo’n race aan boord van de Rival?  Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Sarah of Harry!

Dit aanbod van wedstrijden valt onder de garantie van STO Garant.  U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Bontekoerace

Bontekoerace zeilschip rivalDe Bontekoerace is een zeilwedstrijd voor charterschepen en traditionele vissersschepen, op het Markermeer bij Hoorn.
De race wordt het laatste weekend van oktober gehouden ter afsluiting van het zeilseizoen, dat voor charterschepen in april is begonnen met de z.g. Pieperrace bij Volendam. De race wordt reeds sinds 1992 georganiseerd en begint steeds op vrijdagavond, waarna op zaterdag en zondag gevaren wordt voor het klassement. Door de grote verscheidenheid aan deelnemers (klippers, tjalken, schouwen, botters en kwakken) geeft de race ook een mooi overzicht van Nederlands varend erfgoed. Zowel op zaterdag, als op zondag, wordt er een Olympische baan gevaren.

Altijd al aan een zeilrace willen meedoen? U hoeft zelf geen ervaren zeiler te zijn om deel te nemen aan deze Bontekoerace! De (extra) bemanning neemt u graag onder haar hoede.

Datum:
Aan boord: Vrijdag, 25 oktober 2024 vanaf 20u

Van boord: Zondag, 27 oktober 2024 omstreeks 16u

Afvaarthaven:  Hoorn

Prijs:
€ 250,- all inclusive (inclusief scheepshuur, maaltijden en drank, inschrijvingsgeld.  Uitgaven aan de wal zijn voor eigen rekening)


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken E-mailadres

Copyright © 2016-2020 Zeilschepenverhuur Stofbergen.   
All rights reserved

logo garant

Privacy en cookie beleid

Algemene voorwaarden

Webdesign by 1place4ads.nl